Audiere Publică 2022
13.12.22
14:00
Sala de festivități, LTME

Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” cu deosebit interes face această invitație de participare la Audierea Publică organizată în incinta instituției la data de 13 decembrie 2022, ora 14:00.

Subiectul evenimentului este „Asigurarea transparenței în elaborarea bugetului instituției de învățământ pentru anul 2023”.

Audierea publică este un forum convocat de Consiliul de Administrație al instituției de învățământ pentru consultarea cetățenilor pe marginea unui subiect de o importanță deosebită pentru comunitate. 

Scopul audierii publice este ca cetățenii să ia cunoștință pe marginea unui subiect și ca opiniile și propunerile lor să fie auzite și aplicate. 

Participarea la audierea publică permite cetățenilor să-și exercite drepturile democratice și să-și expună punctul de vedere privind subiectele puse în discuție, pentru a participa la procesul de luare a deciziilor, a contribui la îmbunătățirea vieții în comunitate și a condițiilor de educație a copiilor. 

De participarea activă a cetățenilor în procesul audierilor publice depinde rezultatul elaborării bugetului instituției de învățământ pentru anul 2023.

Implicați-vă dacă doriți să fiți auziți!

Evenimente similare:

Întâlnirea cu absolventii 2020
01.02.20
15:00
Liceul Teoretic „Mihai Em...

Dragi absolvenți ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” comuna Sipoteni, raionul Călărași ! Vă așteptăm la tradiționala Întâlnire cu absolvenții, sâmbătă, 1 februarie 2020, ora 1500. Invităm...

FOROMUL EDUCAȚIONAL RAIONAL
29.05.19
09:00
Liceul Teoretic „Mihai Em...

Direcția Învățămant Tineret și Sport Călărași în parteneriat cu Liceul Teoretic Mihai Eminescu” organizează Forumul educațional al cadrelor didactice și manageriale din raionul Călărași cu t...

Hramul liceului 2019
12.02.19
08:00
Liceul Teoretic „Mihai Em...

Tradițional la data de 12 februarie de ziua Sfinților Trei Ierarhi, care sunt patronii spirituali ai liceului,  marcăm Hramul liceului. Anul acesta îl avem ca oaspete pe scriitorul Aure...